g

Contact

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met ons?

Adres
Dorpsstraat 31
6678 BE Oosterhout Gld
Telefoon: 0481 – 48 10 80
E-mail: info@garagehoogsteder.nl

Bekijk onze routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Contactformulier

U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht.
Wij streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Route

Vanuit Elst

Vanuit Elst volgt u de rijksweg-zuid in de richting van Nijmegen-noord. U rijdt over de snelwegovergang van de A15, waarna de rijksweg-zuid overgaat in de grifdijk. Bij de eerst rotonde (bij het Total tankstation) neemt u de eerste afslag richting Oosterhout. Bij de eerst volgende afslag gaat u links de dorpsstraat in. Na een paar honderd meter zitten wij aan de rechterkant op nummer 31.

Vanuit Lent

Vanuit Lent rijdt u via de grifdijk richting Oosterhout/Elst. Bij de tweede rotonde (bij het Total tankstation) neemt u de derde afslag richting Oosterhout. Bij de eerst volgende afslag gaat u links de dorpsstraat in. Na een paar honderd meter zitten wij aan de rechterkant op nummer 31.

Vanuit Tiel/Rotterdam

Vanuit Tiel/Rotterdam rijdt u op de A15. U neemt afslag Elst/Oosterhout. Aan het eind van de afslag gaat u rechts richting Oosterhout/Nijmegen-noord. Bij De eerste rotonde (bij het Total tankstation) neemt u de eerste afslag richting Oosterhout. Bij de eerst volgende afslag gaat u links de dorpsstraat in. Na een paar honderd meter zitten wij aan de rechterkant op nummer 31.

Vanuit Arnhem/Nijmegen

Vanuit Arnhem en Nijmegen volgt u de A325. Bij knooppunt Ressen gaat u de A15 richting Tiel/Rotterdam op. Hier pakt u Afslag 38 Richting Elst/Oosterhout. Aan het eind van de afrit gaat u linksaf richting Oosterhout. Bij De eerste rotonde (bij het Total tankstation) neemt u de eerste afslag richting Oosterhout. Bij de eerst volgende afslag gaat u links de dorpsstraat in. Na een paar honderd meter zitten wij aan de rechterkant op nummer 31.